HTML

szusszanat

vagyok a vagynak...

Friss topikok

linkblog

Archívum

mese, mese, mesterke - lovak nélkül

2010.12.28. 20:22 :: Aeemit

https://www.youtube.com/watch?v=jySM0JU7yJk&feature=related

a királylány újra zihálni kezdett. a tüdejébe késként hasított a jeges levegő. fuss... csak fuss... minden erejével küzdött a combjába markoló görcs ellen. fuss... fuss... a háta mögül egyre távolabbról hallatszott a sárkány csörtetése. ostoba vadállat, sikerült becsalni a sikátorokba, túl nagy a teste ahhoz, hogy ügyesen manőverezzen. a királylány elégedetten csusszant be az egyik szelektív nagy zöld kuka mögé. a kezét felhorzsolta a fal durva vakolata, de most ez egyáltalán nem érdekelte. pihennie kellett, meg be kellett kötnie a tornacipőjét, mert tudta, hogy a sárkány nem adja fel könnyen.

azt is tudta, hogy a fenevad a herceg legújabb csalija. látszott, hogy fénykép alapján dolgozott, mert az üldözés altt vagy négy-öt szűz mellett rohantak el, és egyik sem izgatta, sőt, a többiek nem is látták, üres kis fejükből csodálkozva meresztették szemüket a rohanó királylányra. így egyértelmű volt, hogy a sárkányt a királylány DNS-éhez  konfigurálták.

a herceg mindig ilyen ócska trükköket használt, ha el akart érni valamit. a telefont és a skype-ot túl snassznak tartotta. alfahímnek hitte magát és folyton azt a fantáziáját akarta kiélni, hogy meg kell mentenie a gyönyörű, hosszú lábú nőket. (a királylány ennél a résznél elégedetten felkuncogott.) hogy előtte életveszélybe kell sodornia őket, az kevésbé érdekelte a herceget.

a királylány reszkető kezével megpróbált előkotorni valamit a hátizsákjából. épp időben, mert lépések koppantak az utca felől. kopott orrú nike cipő csusszant a kuka mellé.

a királylány halkan felvihogott izgalmában.

-na, kijössz végre?-kérdezte a szomszéd, aki szintén herceg. valami nagyot lendített át a vállán, egyenest a szervesbe. a sárkány volt az. vagyis ami megmaradt belőle. meg egy jobb kar, ami még mindig egy kardot markolászott.

-azt a fémhez kell... - mondta  a királylány, és megpróbált nem túl kioktatónak tűnni. aztán előszedte az antibakteriális zseléjét és gyengéden letörölgette a szomszéd herceg mocskos kezét.

-koszosak ezek a nagyvárosok.

-ja- vigyorodott el a szomszéd herceg, aki nem szeretett sokat beszélni, mert mindent sms-ben intézett és így szokta meg.

aztán kijöttek az utcából. a neonok szeliden pislákoltak felettük. 

mióta nincsenek lovak, semmi sem a régi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hermelinesholgy.blog.hu/api/trackback/id/tr572544762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása