HTML

szusszanat

vagyok a vagynak...

Friss topikok

linkblog

Archívum

más nap

2010.01.16. 13:57 :: Aeemit

Szerette a lusta, nyújtózós másnapokat. "Tudod,  mikor arra ébredsz, hogy megint volt egy jó estéd és egy még jobb hajnalod. Mikor nem akarsz felkelni az ágyból, mert még mindig az emlékeiden ringatózol, amikor a tér kicsit meggörbül és kedvesen ráhajlik a takaródra..." - magyarázta.

"Ja."

"Valami nagy-nagy tüzet kéne rakni az összes felesleges napból, a nem élettel élt napokból, a bebetonozott létezgetésekből..." - sóhajtott.

"Ühüm. Kicsit közhelyes vagy, nem gondolod?"

"Nem, csak boldog. Vagy inkább kevésbé boldogtalan. Persze mindennek a hamburger az oka. Tudod, mi a legszebb dolog egy hamburgerben?"

"Nem."

"Hogy legálisan fogdoshatod, a papírjába ragaszthatod a rágód, s  eheted malackodva,  aztán felszedegetheted az öledbe, a koszos asztalra vagy a földre hullott káposztadarabokat, és senki nem von kérdőre, ha mégis megeszed őket, legfeljebb a verebek, akiknek nem hagytál maradékot." 

"Freak."-szisszentem fel és visszagyömöszöltem a palackjába.

 

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermelinesholgy.blog.hu/api/trackback/id/tr721676814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aeemit 2010.01.16. 13:59:36

Hadassának, Bognak, Pítörnek, Billynek meg Gábornak.

kapcsoljlemindent 2010.01.24. 22:56:24

ez nagyon szép, most látom csak, hogy a miénk. szívem csupa kíváncsiság...

Aeemit 2010.01.25. 23:13:45

@kapcsoljlemindent: köszi, igazából ez nem több és nem kevesebb annál, mint aminek látszik...esti kajálás megspékelve azzal az énemmel, aki utálja, ha ömlengek.
süti beállítások módosítása