HTML

szusszanat

vagyok a vagynak...

Friss topikok

linkblog

Archívum

?! -avagy a lakberendezés "ürömei"

2009.12.11. 18:57 :: Aeemit

Miért van az, hogy minden csak két centin múlik?????????

Kezdhetném ott is, hogy nagyon nehéz birtokba venni egy lakást, ami eddig nem a tied volt és ahova eddig látogatóba jártál, illetve később egy szobájáért voltál felelős, és annak rendezgetését sem "állandóra" tervezted. Most meg itt van, három szoba, nagy káosz, és a soha el nem múló érzés, hogy valakinek a dolgai között turkálsz. Pedig az a valaki már te vagy. Hmm...

A két centi a fonott kosárról szól, amit nem bírtam beállítani a sarokba. És a dobozokról, amik hemzsegnek idebent. És  pesze nem férnek el. És a könyvekről, amiket  még forma szerint is nehéz elrakni, hogy tartalmmi összefüggéseket már ne is emlegessek.

Meg a lakásfelújító kölcsönről, amiről azon nyomban letettem, ahogy kimondták a havi törlesztendő összeget. Erre még gyúrni kell...

Maradnak a kétcentis, kétfilléres ötletek, a kedves emberek fúrókkal, kalapáccsal és a hulladékgyűjtő jó fej bácsija a város mellett.

És a vágy, hogy egyszer majd a saját helyemen leszek itt. Meg a bőrömben is.

Addig itt egy kis poén a ruhavásárláshoz. És még egy nagy "bárcsak"! :)

https://www.youtube.com/watch?v=jDi0FNcaock

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hermelinesholgy.blog.hu/api/trackback/id/tr161590999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása