HTML

szusszanat

vagyok a vagynak...

Friss topikok

linkblog

Archívum

fb? wtf...?!!!!

2011.07.13. 10:54 :: Aeemit

Nagyon boldog szülinapot, Isten...

lemaradt a sor. a személytelenség tengerén, a fb-n,amitől egyre inkább rosszul vagyok.

a mesterséges közösségek, ölelések, hideglelések poshadékában, a magukat mutogató elkurvult tinik és önelégült, hivalkodóan az aktuális újszülöttel pózoló családanyák és apák(?) között, a bánatukat nyilvánosan kisírdogáló értelm(etlen)ségi-képződmények és a "lementem zuhanyozni"-státuszok között, a zenevideókat vadászó és végtelen mennyiségben mások orra alá dörgölő, idegeneken csámcsogók közt (lásd én).              valakivel összesodort az élet néhány másodpercre és egyből a barátomnak érzi magát, esetleg még kedvesen meg is bök. ilyenkor üvölteni tudnék.

valóban,még mindig ott a delete-b/gomb(a), amivel kiszállhatnék ebből az egészből. csak kezdek ott tartani, hogy tartok az űrtől, a bizonytalanságtól, hogy valamiről lemaradok, ami megváltoztathatna és inspirálhatna.  és hiányozna néhány ember, akihez én dörgölőzöm macska módjára, levakarhatatlanul.

közben volt diáklányom zaklatással felérő, fojtogató rajongással arról biztosít, hogy sosem fog elfelejteni, de hát mit felejtsen belőlem az, aki egyáltalán nem vagy alig-alig  ismert? hogy magyarázzam el egy csonka családos 11 évesnek, hogy ez most már csak és csakis így fog menni, hogy az idő  lineáris és előbb-utóbb lefoszlanak rólad és körülötted az emberek, a kapcsolatok kihűlnek, mindenki pótolható, és egyszer csak levedlenek, mert meguntak vagy mert egyszerűen így volt szükségszerű?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hermelinesholgy.blog.hu/api/trackback/id/tr903062910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása