HTML

szusszanat

vagyok a vagynak...

Friss topikok

linkblog

Archívum

még egy dal a buszsofőrökről...

2010.06.19. 20:57 :: Aeemit

mosolyog és válaszol is, ha hülyeségeket kérdezel. és megmutatja, merre kell menned,ha huszadszor is eltéveszted az irányt.

két percig a kedvesen kötekedő pasidat játssza a fehérvári promodban, aztán meghív egy fagyira és te nem akarsz visszamenni a megbeszélt találkozóra a kölykökhöz.

beszél angolul, portugálul és görögül meg még ki tudja, hogy hány nyelven. és mindenütt élt már, ciprustól kezdve dél-amerikáig.

csak a bal oldaladon hajlandó közlekedni és felvesz a földről mindent, amit (szokás szerint) elpotyogtatsz.

alternatív energiaforrásokkal foglalkozik, sőt, szinte teljesen önfenntartó házban lakik, vályogházról álmodik és egy régi singerből készült asztalról az jut eszébe, hogy otthon csinál egy olyan lámpás asztalkát, ahol a lábaddal fejlesztett engeriával világíthatsz.

hogy mit sportol, azt nem tudod, de megéri. :)

KáBé tökéletes két nap nőség erejéig. mint a legjobb mojito. 

čerešnička na torte :)...

https://www.youtube.com/watch?v=6rMwXNnTdgY&feature=PlayList&p=A84AD3353137DFE5&playnext_from=PL&index=10

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermelinesholgy.blog.hu/api/trackback/id/tr472094376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kapcsoljlemindent 2010.06.20. 20:20:36

ohh my God, hát ez több, mint tökéletes.
Lávizindiéééééér, páráráráráraramm...

Aeemit 2010.06.21. 19:31:06

@kapcsoljlemindent: hehe, valahogy mostanában mindenki ezzel a számmal jön. de sajnos nem. mert a tökéletesség mögött van (előre már jól sejtett) néhány gyermek és egy olyan természet, amivel nem lehet mit kezdeni. és ez így van rendjén. :)
süti beállítások módosítása